Skip Ribbon Commands
Skip to main content
    
Training zoneregeling, optimaal regelen per vertrek met evohome

 

 
Honeywell biedt trainingen aan om alle ‘ins & outs’ van evohome te weten te komen en alle functies zo goed mogelijk toe te kunnen passen. Maak er gebruik van! El k installatiebedrijf mag zich met maximaal twee personen inschrijven voor deze waardevolle workshops, die dit jaar op drie locaties in Nederland worden gegeven. Meld u meteen aan voor deze leerzame dag vol toepassingen, tips & tricks.

 

Training evohome in het kort

 

Honeywell biedt sinds 2010 de training evohome aan. Zo maakte u kennis met alle ‘ins & outs’ van deze slimme zoneregeling. Nu wil u graag in het kort ervaren hoe u alle functies weer zo goed mogelijk kunt toepassen.

 

Training evohome beveiliging

 

Consumenten vragen u steeds vaker om nieuwe oplossingen. Producten en apps waarmee zij de veiligheid en het comfort in hun huis op elk willekeurig moment en vanaf elke willekeurige locatie kunnen controleren (Internet Of Things). Het bedienen van de verwarmingsinstallatie met een slimme thermostaat is voor u een bekend voorbeeld van die ontwikkeling tot nu toe. Maar de consument vraagt om meer!

 

Waterzijdig inregelen van kleine tot middelgrote utiliteit

 

 

Honeywell biedt trainingen om met waterzijdig inregelen aan de slag te gaan. Voor degenen die dat reeds doen, kunnen hier hun kennis en kunde verbreden. Tijdens de training komt zowel de praktische theorie ( dus geen formules) als de praktijk ruimschoots aan bod. Hierbij zullen we aan de hand van voorbeelden van systemen de inregelafsluiters selecteren en instellen. Het is een leerzame training waar veel ervaringen worden gedeeld. Het is goed om de essentie van hydraulisch balanceren te kennen. Hierdoor kun je met een juiste onderbouwing hydraulisch inregelen in de praktijk brengen.

 

Regelen van drink- en proceswater

 

​Alles over wetgeving m.b.t. drukregeling, filtering en terugstroombeveiliging. Aan de hand van de laatste drinkwaterwetgeving (drinkwaterbesluit en waterwerkbladen) praten wij u bij over het gebruik van Honeywell drink- en proceswaterappendages.